Tarief & vergoeding

U kunt bij praktijk CG terecht voor verschillende natuurgeneeskundige behandelingen; zowel preventief als bij het ontstaan of reeds hebben van gezondheidsklachten.
Het is belangrijk te investeren in uw gezondheid en kwaliteit van leven. Gezondheid is voor ieder mens van onschatbare waarde en een rijk bezit: ‘health is wealth’. Het stelt u in staat om langer te werken, te leven in goede gezondheid en activiteiten te kunnen ondernemen. 

Tarief:
Voor consult of behandeling: € 64,50 per uur
   – € 32,25 voor 30 minuten
   – € 43,00 voor 40 minuten
Voor avond of weekend geldt een toeslag van € 10,00 op het uurtarief (€ 74,50/uur, € 37,25/30 min en € 49,70/40 min).

Tarief per 1-7-2020:
Vanaf 1 juli 2020 zal het tarief worden gewijzigd naar 66 euro per uur
(33 euro/30 min en 44 euro/40 min).

Vergoeding:
Caroline Grootscholte is als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsverenging VBAG en ingeschreven als Registertherapeut BCZ bij het RBCZ. Therapeutische behandelingen kunnen hierdoor in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Voor meer informatie over vergoeding (vanuit aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijze) is het verstandig uw polis of zorgverzekeraar te raadplegen.

Betaling:
De betaling dient na afloop van de behandeling te worden voldaan.
In verband met het corona-virus wordt momenteel voorkeur gegeven aan betaling via overmaken per bank.

Afspraken afzeggen of annuleren:
In verband met het corona-virus en mogelijke gezondheidsrisico’s is er begrip voor het annuleren of verzetten van afspraken in geval van ziekte en/of mogelijke Corona-klachten bij uzelf of mensen in uw nabije omgeving.
zie ook: Maatregelen Corona-virus bij Praktijk CG

Voor vragen, opmerkingen, het maken of verzetten van afspraken: bel/SMS/WhatsApp: 06 1550 1707 of e-mail: caroline@praktijkcg.nl