Tarief & vergoeding

U kunt bij praktijk CG terecht voor verschillende natuurgeneeskundige behandelingen; zowel preventief als bij het ontstaan of reeds hebben van gezondheidsklachten.
Het is belangrijk te investeren in uw gezondheid en kwaliteit van leven. Gezondheid is voor ieder mens van onschatbare waarde en een rijk bezit: ‘health is wealth’. Het stelt u in staat om langer te werken, te leven in goede gezondheid en activiteiten te kunnen ondernemen. 

Tarief 2019:
Voor consult of behandeling: € 64,50 per uur
   – € 32,25 voor 30 minuten
   – € 43,00 voor 40 minuten
Voor avond of weekend geldt een toeslag van € 10,00 op het uurtarief (€ 74,50/uur, € 37,25/30 min en € 49,70/40 min).

Vergoeding:
Caroline Grootscholte is als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsverenging VBAG en ingeschreven als Registertherapeut BCZ bij het RBCZ. Therapeutische behandelingen kunnen hierdoor in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Voor meer informatie over vergoeding (vanuit aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijze) is het verstandig uw polis of zorgverzekeraar te raadplegen.

Betaling:
De betaling dient direct na afloop van de behandeling contant, per pin of via een betaal-app te worden voldaan.

Afzeggen van afspraken:
Afspraken dienen tenminste 36 uur van te voren te worden afgezegd, anders ben ik genoodzaakt om de kosten van het consult in rekening te brengen.

Voor vragen, opmerkingen of het maken van afspraken: bel/SMS/WhatsApp: 06 1550 1707 of e-mail: caroline@praktijkcg.nl