Over Caroline

Caroline Grootscholte – van der Drift is de behandeld therapeut van Praktijk CG. Zij is in 2015 gestart met haar praktijk, welke is gevestigd in Hoek van Holland tussen de kassen, nabij Westland / ‘s-Gravenzande.
Inmiddels is Caroline gediplomeerd Orthomoleculair therapeut, VoetreflexPlus therapeut, Chinli Tuina therapeut en Klassiek Acupuncturist.
Binnen haar praktijk biedt Caroline therapeutische behandelingen: Acupunctuur, Massage, Reflexologie en Orthomoleculaire therapie.

De interesse voor alternatieve / complementaire geneeswijzen werd gewekt door haar kinderen Daar waar de reguliere weg soms geen antwoorden meer had, bleek de alternatieve weg nog wel mogelijkheden te bieden. Dat was het begin van een ontdekkingsreis. Vervolgens is Caroline opleidingen en bijscholingen gaan volgen.

Inmiddels kan Praktijk CG u als client met verschillende facetten van de Chinese geneeskunde bieden om uw klachten te behandelen: Acupunctuur, Tuina en Kruiden.
Daarnaast kunt u natuurlijk bij Praktijk CC terecht voor Reflexologie behandelingen en Orthomoleculaire geneeskunde.

Omdat een gezondheidsprobleem nooit op zichzelf staat, maar meestal gevolg is of verband houdt met andere, kijk zij graag holistisch vanuit verschillende invalshoeken. Ook combineert zij (als dat nodig is) haar expertises bij behandeling. Client-gerichtheid en maatwerk staan hierbij centraal. Iedere cliënt/mens is uniek, heeft zijn eigen verhaal en (medische) geschiedenis.

Mocht u interesse hebben in een afspraak voor behandeling of consult, neem dan contact op met Caroline.