Thaise yoga massage

Traditionele Thaise yoga massage staat bekend als “nuad boran”.
De letterlijke vertaling hiervan is: de oude manier van masseren. 

De Thaise yoga massage richt zich op het stretchen van spieren van het lichaam en het behandelen van sen-lijnen (energiebanen) met acupressuur en massage. Het doel hiervan is het lichaam te harmoniseren en blokkades los te maken, zodat alle energie weer optimaal via de Sen energielijnen door het lichaam kan stromen.
De behandeling heeft vaak een diep doorwerkend effect. Afhankelijk van klachten en lichamelijk conditie kan behandeling soms als gevoelig worden ervaren. 

Met een Thaise Yoga massage kunnen klachten op diverse vlakken worden aangepakt. Het werkt dieper en intensiever door dan andere massagevormen. Ook preventief is het zeer goed.

Bij een Thaise Yoga massage wordt het hele lichaam behandeld. Voorafgaand worden klachten/probleemgebieden in kaart gebracht, zodat behandeling hierop aangepast kan worden.

De behandeling vindt plaats op een mat op de vloer (en niet op een behandeltafel). Tijdens de massage blijft u gekleed. De behandeling vindt plaats over de kleding heen. Het is daarom verstandig soepele (bij voorkeur katoenen) kleding aan te doen.

Wilt u het zelf ook ervaren, dan bent u van harte welkom. Bel/sms/whatsapp 06 15501707 of e-mail caroline@praktijkcg.nl Caroline voor het maken van een afspraak.