Thaise voetreflexologie

Na het afronden van de 3-jarige  VoetreflexPlus opleiding is Caroline op studiereis naar Thailand geweest. Daar heeft zij de Thaise voetreflex geleerd, en ook de docentenopleiding gedaan. 

De Thaise voetreflexologie verschilt enorm met de Westerse wijze.
De technieken en grepen zijn dieper, intenser en hebben een langer doorwerkend effect. Bij een behandeling worden niet alleen de 62 zones op de voet bewerkt, maar ook de sen-lijnen (dit zijn energiebanen, vergelijkbaar met meridianen) en de spieren op het gehele been (dus ook op het bovenbeen).

Door de diepere techniek kunnen een aantal van de 62 zones wat gevoelig/pijnlijk zijn bij behandeling. Dit betreffen meestal de reflexzones die overeen komen met de klachten die bij u spelen. De druk en intensiteit wordt altijd aangepast als dit gewenst of nodig is.
Na behandeling voelt u zich erg prettig. De meeste mensen ervaren verschil na behandeling. Zij ervaren verlichting van klachten of meer ontspanning in hun lichaam. Het is een bijzondere ervaring, en zeer effectief bij uiteenlopende klachten.

Wilt u het zelf ook ervaren, dan bent u van harte welkom. Bel/sms/whatsapp 06 1550 1707 of e-mail caroline@praktijkcg.nl Caroline voor het maken van een afspraak. 

Ook kan ik geïnteresseerden hierin les geven.