Klachten na val op stuit effectief behandelen

Een val op uw stuit kan lelijke klachten geven. Sommige mensen houden na een val lang tot blijvend last van een pijnlijk stuit en/of uitstralingspijn. Sommigen kunnen door de val te maken krijgen met hoofdpijnklachten. Dit komt doordat de klap via de ruggenwervels doorgegeven wordt naar het hoofd. En soms ontwikkelen zich daarbij ook nog vreemde pijnklachten in het lichaam (zoals benen, armen) wanneer door de val op de stuit, ook het zenuwstelsel wordt aangetast.

Niet altijd veroorzaakt een val direct klachten. Bij sommige mensen kan hier wat tijd overeen gaan. Dit kan wanneer er bijvoorbeeld een blokkade in het lichaam zit, of het lichaam de klachten nog voldoende kan compenseren. De klachten ontstaan dan later vaak alsnog.  Zonder goede behandeling blijft het patroon van de (harde) val nog in het lichaam zitten.

De reguliere geneeskunde kan meestal weinig voor dit soort klachten betekenen. Op röntgenfoto’s of scans is meestal niets te zien. Pijnmedicatie helpt nauwelijks. Bij Praktijk CG in Hoek van Holland / Westland kan dit wel behandeld worden. 

Met zachte integratieve manuele technieken kan Caroline via de reflexzones van het lichaam het lichaamseigen zelf genezend en regenererend vermogen aanwenden waardoor uw lichaam de schade (zover als mogelijk is) kan herstellen. Bij de behandelingen worden klachten een voor een vanuit de basis aangepakt. Veel mensen ervaren na behandeling(en) vermindering van klachten.

Heeft u ook een val op uw stuit gehad en daar nog vervelende klachten aan overgehouden, neem dan contact op met Caroline van Praktijk CG om dit effectief te laten behandelen.  Bel/SMS/Whatsapp: 06 15501707 of e-mail: caroline@praktijkcg.nl voor het maken van een afspraak.