Caroline Grootscholte officieel beëdigd door VBAG

Op zaterdag 9 maart 2019 vond de officiële beëdiging door de beroepsvereniging VBAG plaats in Woerden. De naam VBAG staat voor: Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Ik was al lid van de VBAG sinds 1 januari 2019, maar dit vormde het formele officiële gedeelte van de procedure rondom het nieuwe lidmaatschap.
Het was mooi dat hier even bij stil werd gestaan, en ik samen met alle andere nieuwe leden de eed of belofte heb mogen uitspreken.

Voorheen zat ik bij de beroepsvereniging MBOG (maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire geneeskunde). Aangezien ik niet alleen Orthomoleculaire geneeskunde toepas, maar ook andere disciplines zoals Voetreflex en Chinli Tuina, paste en voelde dit niet meer goed. Zodoende ben ik overgestapt naar de VBAG, een beroepsvereniging waar het juist als pre wordt gezien wanneer leden meerdere complementaire of natuurgeneeskundige therapieën toepassen en eventueel met elkaar combineren.

Het grote voordeel van lid zijn van een beroepsvereniging is het brede netwerk van collega’s, en natuurlijk dat cliënten de therapiekosten (voor een groot deel) vergoed kunnen krijgen vanuit  hun aanvullende ziektekostenverzekering.  Meer informatie over vergoeding  kunt u vinden in uw zorgpolis of navragen bij uw zorgverzekeraar.

Mocht u interesse hebben in een afspraak, neemt u dan contact met mij op. Dit kan per telefoon/SMS/whatsapp 06 1550 1707 of e-mail: caroline@praktijkcg.nl. Samen kijken wij dan wat ik voor u kan betekenen.

Groetjes Caroline