Whiplash klachten effectief behandelen

Een whiplash kan veel klachten geven, en kan bij Praktijk CG doeltreffend worden behandeld met zachte technieken.
Bij whiplash wordt door een plotselinge klap (bijvoorbeeld auto-botsing) het hoofd krachtig voor- en achteruit bewogen. Hierdoor kunnen problemen ontstaan aan de nek, maar ook in het hoofd. De hersenen worden door de klap heen en weer geslingerd, waardoor schade aan het centrale zenuwstelsel kan ontstaan.  Soms geeft dit direct pijnklachten aan nek en hoofd. Soms kan het een tijd duren voordat klachten ontstaan. Soms kunnen er ook klachten ontstaan elders in het lichaam als gevolg van deze klap.

Als een ernstige whiplash onbehandeld blijft, blijft de schade in het lichaam aanwezig. Het lichaam doet er alles aan om de schade te compenseren, maar op den duur lukt dit meestal niet meer en ontstaan er (soms na jaren) ernstige klachten. Het is daarom verstandig een whiplash serieus te nemen, en tijdig  te laten behandelen.

Caroline heeft goede ervaring met het behandelen van klachten als gevolg van een whiplash. Zij gebruikt hiervoor onder andere technieken uit de IMT (integratieve manuele therapie). De schade aan nek, het hoofd en/of elders in het lichaam kunnen effectief worden behandeld waardoor klachten minder worden of zelfs verdwijnen.

Voor meer informatie, of het maken van een afspraak, neem dan contact op met Caroline.
Telefoon/SMS/Whatsapp: 06 15501707
E-mail: caroline@praktijkcg.nl